UW SCHOONMAKER IN

AMERSFOORT

Schoonmaakbedrijf Correct & Perspectief is werkzaam in Amersfoort. Hier wordt een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten uitgevoerd voor particuliere klanten. Ook zakelijke schoonmaak behoort tot ons dienstenpakket. Wij beschikken over de menskracht en de middelen om niet alleen kleine opdrachten, maar ook grote projecten naar behoren uit te voeren. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in industriële reiniging, wat een bijzondere expertise vereist.

Onze offertes zijn altijd glashelder en vrijblijvend. Wij kunnen u verrassen met een aantrekkelijke prijs voor onze diensten, doordat wij geen hoge overhead kosten hebben in ons bedrijf. Wij hanteren altijd vaste tarieven voor onze diensten, zodat u nooit voor onplezierige verrassingen achteraf komt te staan.

Wij zijn VCA gecertificeerd, wat garant staat voor de veiligheid van onze schoonmakers. Onze goedgeschoolde werknemers blinken uit door een enthousiaste en voortvarende werkwijze en houden zich op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op schoonmaakgebied. Hierdoor kunnen wij de optimale kwaliteit en service leveren.

INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging is niet voorbehouden aan elke schoonmaker. Hiervoor is gespecialiseerde kennis nodig waarover wij beschikken. Aangezien wij VCA gecertificeerd zijn is de veiligheid ook bij deze werkzaamheden gewaarborgd.

SCHOONMAAK VAN EEN KANTOOR EN ANDERE BEDRIJFSRUIMTES

Wij zorgen ook voor een professionele reiniging van uw kantoor. Dit kan een klein kantoor betreffen, maar ook voeren wij de schoonmaak van grote kantoorcomplexen uit. Wij zorgen ervoor dat wij het werkproces zo min mogelijk verstoren. Hierover maken wij duidelijke afspraken.

Het uitvoeren van de schoonmaak in de avonduren en de weekenden behoort tot de mogelijkheden. Hoe vaak wij de schoonmaak uitvoeren bespreken wij ook met u.

 

SCHOONMAKEN VAN SCHOLEN

Ook de schoonmaak van scholen behoort tot ons dienstenpakket. Het is wetenschappelijk bewezen dat een fris en opgeruimd schoollokaal de leerlingen beter doet presteren. Na bijvoorbeeld een ouderavond of een schoolfeest kan een een extra schoonmaak nodig zijn, ook deze voeren wij graag voor u uit.

glasbewassing-gevelreiniging-industriële-specialistische-reiniging-kantoorschoonmaak-fabriek

Neem contact op met

UW SCHOONMAKER IN AMERSFOORT

Zoekt u dus een schoonmaker die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en u kan helpen met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten? Dan kunnen wij u verder surfen besparen, u heeft ons tenslotte al gevonden.

© 2024 CORRECT CLEANING B.V. | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting | Power For Jobs
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner