SCHOONMAKERS IN

Arnhem

Schoonmaakbedrijf Correct & Perspectief is werkzaam in Arnhem en omgeving als ervaren en veelzijdige schoonmaker. Tot onze vaste klantenkring behoren zakelijke opdrachtgevers. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in industriële reiniging. De omvang van een project is hierbij niet van belang. Wij hebben voldoende capaciteit voor ook grote projecten. Schoonmaken is onze passie en dat merkt u aan de inzet en het enthousiasme van onze medewerkers. Wij beschikken over eigentijds materieel en de beste reinigingsmiddelen om voor u het optimale resultaat te bereiken.

Onze tarieven zijn zeer concurrerend, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit en service die wij nastreven. Wij hanteren vaste tarieven die u aantreft in onze duidelijke en vrijblijvende offertes.

Ons bedrijf beschikt over de VCA-certificering, waardoor de werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd. Onze goedgeschoolde schoonmakers houden hun kennis steeds op peil door gerichte bijscholing, om zo op de hoogte te blijven van snelle ontwikkelingen op hun vakgebied.

INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging vraagt om gespecialiseerde kennis. Als VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf worden deze werkzaamheden door ons deskundig en veilig uitgevoerd.

SCHOONMAKEN VAN EEN KANTOOR

Een schoon en opgeruimd kantoor bevordert de arbeidsprestaties van de werknemers. Wij verzorgen de schoonmaak van een klein kantoor, maar beschikken ook over de menskracht en middelen om een groot complex schoon te maken. Wij doen onze uiterste best om de voortgang van het werkproces zo min mogelijk te hinderen. Wilt u onze aanwezigheid buiten kantooruren laten plaatsvinden? Dan is dat geen probleem. Wij kunnen de werkzaamheden ook in de avonduren of de weekenden inplannen. Ook de frequentie waarmee de schoonmaak plaatsvindt kunt u zelf aangeven. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn maar ook dagelijks.

SCHOONMAAK VAN SCHOLEN

In een schoon en opgeruimd klaslokaal zullen de leerlingen beter presteren, zo heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Hier werken wij graag aan mee door een grondige schoonmaak. Is een extra schoonmaak nodig na bijvoorbeeld een feest? Wij verzorgen het graag voor u.

glasbewassing-gevelreiniging-industriële-specialistische-reiniging-kantoorschoonmaak-fabriek

Neem contact op met

UW SCHOONMAKER IN ARNHEM

Bent u op zoek naar een veelzijdige schoonmaker in de regio Arnhem, voor wie schoonmaken geen beroep maar een passie is? Neemt u dan direct contact op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende, scherpe offerte.

© 2024 CORRECT CLEANING B.V. | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting | Power For Jobs
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner