SCHOONMAKERS IN

nIJMEGEN

Schoonmaakbedrijf Correct & Perspectief is u graag van dienst in de regio Nijmegen als professionele schoonmaker. Onze klanten zijn particulieren, kantoren en bedrijven. Daarbij behoort industriële reiniging tot onze specialismen. Wij kunnen kleine opdrachten aan, maar ook grote projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Wij zien schoonmaken niet alleen als een beroep, maar ook als een roeping om het beste resultaat te leveren aan onze klanten. Vandaar dat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel voeren en onze klanten op een voetstuk plaatsen.

Om het optimale resultaat te bereiken beschikken wij over modern materieel en gebruiken A-kwaliteit reinigingsmiddelen. Daarbij kunnen wij dankzij een efficiënte bedrijfsvoering onze diensten tegen een zeer concurrerend tarief aanbieden. Onze tarieven voor de verschillende diensten zijn vaststaand en onze offertes vrijblijvend en scherp, zonder onduidelijkheden.

Wij zijn in het bezit van de VCA-certificering, hierdoor wordt de veiligheid van onze werknemers gewaarborgd. De kennis van onze schoonmakers is optimaal en wordt ook continu bijgehouden.

INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging is één van onze specialismen. Als VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf kunt u vertrouwen op een vakkundige en veilige werkwijze.

KANTOORSCHOONMAAK

Het is bewezen dat werknemers beter presteren als zij werken in een schoon en net kantoor. U kunt vertrouwen op onze nette werkwijze voor het schoonmaken van een kantoor van geringe afmetingen, maar ook een groot kantorencomplex is voor ons geen probleem. Om de voortgang van het werkproces zo min mogelijk te verstoren kunt u vertrouwen op onze flexibiliteit.

In onderling overleg kan besloten worden om de werkzaamheden in de avonduren of zelfs in de weekenden te laten plaatsvinden. Ook de frequentie waarmee wij de schoonmaak uitvoeren is bespreekbaar. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een schoonmaak die dagelijks plaatsvindt, maar ook een wekelijkse schoonmaak is een optie.

SCHOONMAKEN VAN SCHOLEN

Ook voor een schoon klaslokaal geldt dat de leerprestaties van de leerlingen beter zijn. Wij maken de school schoon met oog voor detail. Heeft er een schoolfeest of ander evenement zoals een ouderavond plaatsgevonden, dan verzorgen wij graag een extra schoonmaak van de school.

glasbewassing-gevelreiniging-industriële-specialistische-reiniging-kantoorschoonmaak-fabriek

Neem contact op met

UW SCHOONMAKER IN NIJMEGEN

Wilt u dus een enthousiaste schoonmaker in Nijmegen inschakelen voor uw woning of kantoor en hierbij kunnen vertrouwen op kwaliteit en service? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte.

© 2024 CORRECT CLEANING B.V. | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting | Power For Jobs
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner