SCHOONMAAKDIENSTEN IN

uTRECHT

Schoonmaakbedrijf Correct & Perspectief biedt een uitgebreid pakket diensten als professionele schoonmaker voor particuliere klanten, zakelijke schoonmaak en industriële reiniging in Utrecht en omstreken. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf wat ook grotere projecten kan uitvoeren. Hiervoor beschikken wij over de menskracht en moderne apparatuur, waarmee wij de schoonmaak snel en vakkundig uitvoeren.

Wij kunnen u een concurrerend tarief aanbieden aangezien wij ons bedrijf efficiënt hebben ingericht. Onze prijzen zijn altijd vast, zodat u nooit onplezierig verrast wordt. Het één en ander wordt samengevat in een vrijblijvende en duidelijke offerte zonder scherpe kantjes.

Door onze VCA-certificering kunt u rekenen op vakmensen die zich goed bewust zijn van alle veiligheidsaspecten tijdens de werkzaamheden. Onze schoonmakers beschikken over de juiste papieren en ervaring. Hun kennis wordt ook voortdurend vergroot door bijscholing om u optimaal van dienst te zijn.

INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging kan niet uitgevoerd worden door elke schoonmaker. Hiervoor is uitgebreide kennis nodig. Als VCA gecertificeerd bedrijf voeren wij deze werkzaamheden vakkundig en veilig uit.

SCHOONMAAK VAN KANTOREN EN OVERIGE BEDRIJFSRUIMTES

Naast de schoonmaak voor particulieren stellen wij onze diensten ook ter beschikking aan kantoren. Dit kan om een klein kantoor gaan, maar ook een groot kantorencomplex wordt door ons team van schoonmakers weer netjes gemaakt. U kunt hierbij ook rekenen op onze grote flexibiliteit.

De werkzaamheden op kantoor moeten zo min mogelijk gehinderd worden door onze activiteiten. Daarom kunnen wij ook afspraken maken om de werkzaamheden in de avond of op zaterdag of zondag uit te voeren. Ook de frequentie waarmee u uw pand wilt laten schoonmaken bespreken wij in goed overleg.

SCHOONMAAK VAN SCHOLEN

Schoollokalen die vies of rommelig zijn hebben een negatieve invloed op de leerprestaties van de leerlingen. Wij verzorgen de schoonmaak van de scholen en staan ook voor u klaar voor een extra schoonmaakbeurt als er een evenement heeft plaatsgevonden.

glasbewassing-gevelreiniging-industriële-specialistische-reiniging-kantoorschoonmaak-fabriek

Neem contact op met

UW SCHOONMAKER IN UTRECHT

Uw veelzijdige schoonmaker in de regio Utrecht is u graag van dienst. Wilt u uw project op een professionele manier uitgevoerd hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

© 2024 CORRECT CLEANING B.V. | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting | Power For Jobs
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner