Over ons

PROFESSIONELE SCHOONMAAK VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Correct Cleaning is een familie bedrijf, in 2017 opgericht en gevestigd in Voorthuizen. Wij zijn een team van professionals die ervaring hebben op het gebied van schoonmaak. Het belangrijkste onderdeel van ons werk is juist ons team van professionals die een pre-job training volgen om aan uw eisen te voldoen en kwaliteitsservice te bieden.

We benaderen elke klant met de nodige aandacht. Onze belangrijkste prioriteit is klanttevredenheid. Om dit te bereiken, doen we een individuele enquête en bepalen we, afhankelijk van de behoeften, welke set van diensten het meest geschikt is voor de klant. Wij zijn een flexibel bedrijf met ervaring in de facilitaire dienstverlening. Wij zijn een betrouwbare partner voor het onderhoud van woningen, gebouwen en terreinen in de regio Zuidoost – Nederland. Wij werken zoveel als mogelijk met Green Care Ecolabel producten, zoals schoonmaakmiddelen en toiletpapier, die voldoen aan de Europese regelgeving.

 

Maak kennis met de eigenaren

Veselin Mihaylov

Ik ben Veselin, mede-eigenaar van ons Schoonmaakbedrijf samen met mijn vrouw Emilia. Vanuit de ervaring die ik heb op gedaan in de specialistische reiniging van machines in de productie van dierenvoeding, ben ik ons bedrijf op gaan starten. Gedurende de tijd ben ik mij gaan ontwikkelen en heb ik diverse certificaten behaald welke van belang zijn in de schoonmaakbranche. Ik vindt het belangrijk om verbinding te voelen met de medemens, dit is voor mij ook de basis voor ons bedrijf. Mijn intentie is om te ontzorgen en te ondersteunen in de behoefte van de klant, waarbij ik onze kwaliteit en continuïteit kan waarborgen.   

Emilia Mihaylova

Ik ben Emilia, mede-eigenaar van ons Schoonmaakbedrijf. Voordat ik samen met mijn man Veselin ons eigen bedrijf begon heb ik jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaak bij diverse locaties. Ik heb altijd al een passie gehad voor een schoon eind resultaat. Ik kijk verder dan alleen wat er op het eerste oog wordt gezien. Dit zorgt ervoor dat als ik mijn werk heb gedaan dat ik met een voldaan gevoel naar huis ga en de klant tevreden is. Ik vindt het belangrijk om goede contacten op te bouwen en te onderhouden, ik ben sociaal en gedreven in mijn vak. Evenals Veselin is mijn intentie om te ontzorgen en te ondersteunen in de behoefte van de klant, waarbij ik onze kwaliteit en continuïteit kan waarborgen.

Schoonmaak voor kleine en grote projecten

Als professioneel ingericht bedrijf zien wij elk project als een nieuwe uitdaging. Daarbij kunnen wij onze toch al prima vakkennis hiermee uitbreiden. Wij verrichten incidentele schoonmaak maar kunnen ook met u een plan van aanpak samenstellen om een regelmatige of zelfs dagelijkse schoonmaak van uw woning of pand te verzorgen. Wij beschikken over voldoende capaciteit om ook de grotere projecten uit te voeren. Het leveren van topkwaliteit en service heeft ons inmiddels een goede naam opgeleverd in de regio. Dit is wat u van een professional mag verwachten. Ook hotels behoren tot onze opdrachtgevers. Na elk vertrek van een gast reinigen wij de kamer grondig voor de komst van de volgende gast met oog voor detail.

SPECIALISTISCHE SCHOONMAAK

Naast de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden verrichten wij ook specialistische schoonmaak. Een door weersinvloeden of luchtvervuiling aangetaste gevel is geen fraai gezicht in een straatbeeld. U kunt ons inschakelen voor een deskundige gevelreiniging, waardoor uw gevel weer een frisse en representatieve uitstraling krijgt. Heeft een artiest uw gevel voorzien van een ‘kunstwerk’? Dan verwijderen wij de graffiti voor u.

INDUSTRIËLE SCHOONMAAK

Industriële schoonmaak vraagt om een gedegen inzicht in de diverse reinigingsmethoden. Deze kennis is bij ons volop aanwezig, zodat wij deze schoonmaak correct kunnen uitvoeren. Wij beschikken over het VCA certificaat, wat u de zekerheid geeft dat alle veiligheidsnormen in acht worden genomen door onze medewerkers.

FLEXIBELE EN VEELZIJDIGE SCHOONMAKER

Schoonmaak vraagt om een goede flexibiliteit. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en uw woongenot of werkproces zo min mogelijk te verstoren kunnen wij onze diensten ook in de avonduren of in de weekenden uitvoeren.

Maak een afspraak: 06-10672627 of 0624196037

Maak een afspraak:
06-10672627
of 0624196037

glasbewassing-gevelreiniging-industriële-kantoorschoonmaak-particulieren-instellingen-2
Wat onze klanten zeggen over ons

“Quis sed sagittis lorem eget venenatis, enim nisl tellus sem convallis diam vitae arcu odio bibendum eu pretium dolor aliquam scelerisque tortor, odio euismod.”

Anna Patricia

Manager of Finance Consultant

Penatibus eros congue aliquet lectus in imperdiet vel mattis sed enim enim pulvinar posuere augue duis lorem lectus at facilisi in nibh at quam in justo, sit auctor morbi eget aliquam lorem gravida fringilla pretium vestibulum mauris.
John Allison
CEO of Manufacture Company
Erat elit et, amet eget morbi enim, potenti urna, blandit tincidunt faucibus eu diam tincidunt interdum pharetra et diam viverra lacinia integer quam iaculis facilisis viverra quam leo proin semper aenean morbi fames integer vitae ipsum.
Alicia Potter
Graphic Designer
Neque amet at sit elementum et proin lacus vestibulum amet bibendum purus dolor turpis platea sodales senectus purus donec elit molestie scelerisque amet nullam tincidunt arcu odio enim ut nunc vel, tristique dictumst adipiscing elit ultrices.
Edward B. Suarez
Song Writer

Neem contact op met

uw schoonmaakbedrijf in de regio voorthuizen

Bent u dus op zoek naar een veelzijdige schoonmaker, die zelden ‘nee’ hoeft te verkopen en uw wensen en behoeften zeer serieus neemt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

© 2024 CORRECT CLEANING B.V. | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting | Power For Jobs
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner